KERNEHEALING

Kernehealing er den mest grundlæggende og blideste form for healing, der healer vores barndomstraumer fra 0-7 år.

Kernehealing healer smerter som ligger helt inde i den grundlæggende kerne.

Skaderne giver nogle primære overbevisninger, som du lever efter. De er blevet din sandhed, men er ikke den rette sandhed.

HEALINGEN SKAL KUN FORETAGES 1 GANG 

Hvordan foregår det

Jeg starter med at sætte healingen i gang og under healingen gennemgår jeg de primære overbevisninger som barndomstraumerne har skabt, og hvilken betydning og ubalancer det har givet dig i livet.

Barndomstraumer

Når vi i de første leveår arbejder med sprog og motorik, er der en del af vores system som er meget åbent. Det autonome system, eller refleksområdet, som jeg kalder det. Det er et system, hvor vi ikke skal tænke over det vi gør, vi gør det per refleks. Vi tænker ikke over hvordan vi kan gå eller hvordan vi kan tale, vi gør det bare helt automatisk.

Traumerne eller skaderne bliver lagt ind i vores hukommelse, mens vi er børn. I den periode af vores barndom hvor refleksområdet er åben.

Indflydelse på vores primære overbevisninger

Disse traumer har indflydelse på vores primære overbevisninger, som påvirker vores syn på livet, vores syn på os selv og på andre.

Traumerne i refleksområdet bliver til de overbevisninger vi lever efter, som er blevet sande for os, lige så sande som vand er vådt.

De kaldes primære overbevisninger, og har en karakter af noget grundlæggende og kan være meget barske at leve med, og som arbejder på et underbevidst og et bevidst plan i os.

Eksempler kunne være: Jeg er værdiløs, jeg er alene, livet gør ondt, jeg kan ikke stole på nogen, jeg kan ikke være her, der er ikke  noget i livet til mig, jeg er forkert m.m.

Når de først ligger der, er de låst, fordi der lukkes ned i 7 års alderen. Overbevisningerne er uhensigtsmæssige og svære at komme af med.

Hvis vi kunne sige til os selv: ”Nu vil jeg ikke have de overbevisninger mere”, men det kan vi desværre ikke. Vi kan heller ikke sige til os, nu vil jeg ikke kunne gå mere eller tale mere.

Hvordan traumerne er opstået

Hvordan traumerne er opstået er individuelt. Vi kan få traumer af en oplevelse, specifikke situationer eller omstændigheder. Vi kan ikke altid huske, hvad der har forårsaget et barndomstraume. Vi kan måske huske nogle hændelser, der kan være skyld i skaderne. Det kan også være at hukommelsen har lukket ned, som en slags beskyttelse.

Efter kernehealingen

Der bliver igangsat en proces i dig, hvor du langsomt ændrer dit syn på disse ting fra at være smertebaserede og uhensigtsmæssige til at være baseret på kontakt til dit indre. Det er ifølge min overbevisning det sundeste udgangspunkt i livet.  Du får mere frihed til at vælge selv og lære dig selv at kende.

Det giver dig mulighed for at give slip på de overbevisninger og ubalancer du har haft på grund af kerneskaderne.

For det meste går der en periode på to måneder, hvor det hele kan være allermest intenst. Men det kommer aldrig hurtigere, end du kan holde til det, og på den måde der er bedst for dig.

Børn kan modtage kernehealing indtil  7 års alderen.

Der er en periode fra 7 års alderen og til ca. 20 år, hvor vi ikke kan modtage kernehealing. Det bliver selvfølgelig tjekket ved den enkelte. Det er fordi børns personlighed ikke er moden og stabil nok til at håndtere de medfølgende forandringer i selvopfattelse.

KERNEHEALING TIL BØRN

Kerneskaderne sker inden 7 års alderen, så derfor er kernehealing en oplagt mulighed at give til børn. Efter 7 års alderen, når refleksområdet lukker, kan man ikke længere give et barn en kernehealing. Deres følelsesmæssige modenhed og selvbevidsthed kan ikke håndtere det.

Børn under 7 år lever endnu meget i nuet, at de ikke har et bevidst tankesæt om, hvem de er og om, hvad verden er – deres mønstre sidder ikke fast endnu. Derfor kan de kerneheales uden problemer. Nogle gange kan det dog være svært præcist at sætte fingeren på, hvad effekten af en kernehealing er, da børn jo udvikler sig og ændrer sig helt naturligt. Det ser ud til, at fællesnævneren for effekten af kernehealing på børn er, at de bliver mere trygge og robuste.

Det kan f.eks. handle om, at de føler sig fremmedgjorte, er stædige, har brug for voldsomme dramaer eller raseri udbryd, det kan handle om fortvivlelse og meget andet.

Efter kernehealingen kan børn stadig have nogle af de samme reaktioner og handlingsmønstre, hvor de tidligere handlede ud fra smerte og ubalancer, spiller de nu deres mønstre ud af vane eller af valg. De kan begynde at vælge livet til på en anden måde. Udgangspunktet har ændret sig, fra, at livet var noget der skete, til, at have taget et mere aktivt valg og lande i livet, fordi der nu er plads og ro til det, selv om det er ubevidst.

Det er en dejlig meningsfuld oplevelse at give et barn en kernehealing, at kunne give børn et vilkår, så̊ de kan give og modtage kærlighed, uden at være farvet af deres kerneskader og blokeringer. Det føles godt at støtte dem til at få den bedste start i livet, så̊ de kan blive det menneske, som det oprindeligt var lagt op til, de skulle være, og frihed til at folde alt dette ud i livet

KERNEHEALING TIL BØRN FOREGÅR ALTID SOM FJERNHEALING (uden dialog)