Tankefeltterapi (TFT)

Tankefeltterapi kombinerer Østens viden om kroppens energibaner, kinesiologi og psykologisk samtaleterapi.

TFT er udviklet af Dr. Roger J. Callahan, klinisk psykolog fra Californien.

Tankefeltterapien virker gennem stimulation af energibanerne i kroppen, afbalancering af chakra og diagnosticering af behandlingspunkter samt energitoksiner.

Det foregår ved en let “tappen” på forskellige punkter på kroppen, samtidig med, at der tænkes på årsagen til problemet.

Resultaterne med tankefeltterapi er forbløffende og behandlingen er effektiv. Mulighederne er mange. Ingen smerter og ingen bivirkninger. Kan anvendes på alt det, du gerne vil have behandlet, både fysisk og psykisk. I de fleste tilfælde, kan en enkelt behandling være nok.

Hvordan foregår tankefeltterapi

Selve behandlingen starter med en samtale. Derefter viser jeg dig, hvor og hvordan du skal ”tappe” dig selv.

Du vurderer dit ubehag på en skala fra 1 til 10, hvor 10 er det værst tænkelige, og 1 er ingenting.

Under behandlingen, kan du selv lære den teknik, som kræves, hvis du har brug for at arbejde videre med det hjemme.

Du vil opdage, at tankefeltterapi er så enkelt at anvende, at det næsten ikke er til at tro. Det er her det er banebrydende, fordi det virker, selv på skeptikere.

Tankefeltterapi virker mod

Stress
Virker næsten øjeblikkelig afbalancerende på det autonome nervesystem. Virker derfor ofte på blodtryk, hjerteflimmer, svimmelhed og andre stresssymptomer som ubrændt, træthed og depression.

Traumer
Traumer er ubehag og angst tilstande, der opstår som følge af traumatiske oplevelser f.eks. efter overfald, trafikulykker, dødsfald, krig, sygdom og skilsmisse.

Fobier
En fobi er en irrationel frygt. De mest almindelige fobier er frygten for at holde tale, højdeskræk, flyskræk, præstationsangst, eksamensskræk tandlæger, klaustrofobi, angst for dyr, især edderkopper, slanger og fugle.

Angst
Angst som føles i kroppen og ikke i årsagerne f.eks. socialangst, panikangst, akut og alvorlig angst over en bestemt situation.

Tvangstanker/-handlinger
Tilstande som overdrevet hygiejne, gentagende kontrol med lys og låse, samt andre rituelle adfærds- og tankemønstre.

Afhængighed
Cigaretter, alkohol, spillemani, neglebidning, eller andre uhensigtsmæssige vaner.

Spiseforstyrrelser
Ved spiseforstyrrelser som anoreksi, bulimi og overspisning er forudsætningen for succes ofte at hjælpe klienten over sin forvredne oplevelse af sin krop. Tankefeltterapien har vist sig at være særdeles nyttigt til at genskabe evnen til at vurdere sin krop realistisk. Spiseforstyrrelser dækker ofte over en eller flere former for angst.

Andet
Lavt selvværd
Skyldfølelse
Melankoli
Akut traume
Sorg
Omsorgssvigt
Post Traumatisk Stress Disorder (PTSD)
Hyperaktiv
Depression
Impulskontrol
Talebesvær
Smerter
Hovedpine/migræne
Susen for ørerne/tinitus
Koncentrationsbesvær