Transformations Healing

Bliv fri til at være den du i virkeligheden er, en forløsende rejse til din underbevidsthed.

Find ind til årsagen for dine uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, og få løst op for negative følelser, gamle mønstre og hændelser der forstyrrer dig i din hverdag.

Vi ved ikke altid, hvorfor vi reagerer som vi gør. I sjælen sidder rester fra hændelser, som sjælen ikke har været i stand til at bearbejde.

Ved at spørge kroppen og underbevidstheden hvor årsagen ligger, og bearbejde den der, transformeres de negative følelser og gamle mønstre til positiv bevidsthed.

Ved at forstå og bearbejde disse gamle erfaringer, kan de blive løst fra din underbevidsthed.

Uforløste oplevelser fra din fortid lagres i din underbevidsthed. Der bliver de liggende og forstyrrer din dagligdag i form af angst, stress, depression, krise, sorg samt mange former for fysiske lidelser og sygdomme.

Under processen guider og hjælper jeg dig, indtil du har forstået at bearbejde de følelser, der kommer frem. Dette er en terapiform, som hjælper dig til at blive god til at lytte til dine egne følelser og behov.

Der tages udgangspunkt i at lære, at acceptere og forstå de følelser, du har og blive bedre til at handle dem ud på en hensigtsmæssig måde for dig selv og for andre.

Du kan, på din forløsende rejse, møde dine guider, din skytsengel, afdøde, dit indre barn og andre væsener der ønsker at hjælpe dig.

Uanset om årsagen til dine vanskeligheder ligger i barndommen, fostertilstanden eller tidligere liv, vil du få adgang til lige netop det, du har brug for.

Hvorfor transformationshealing

Ubevidste destruktive følelser kan styre dit liv uhensigtsmæssigt.

Transformationshealing kan bearbejde og ændre følelsen i underbevidstheden, så den kommer op i dagbevidstheden.

Intet kan, uanset hvad en menneskesjæl er blevet udsat for, ødelægge dets iboende kraft.

Alle kan komme tilbage til sin iboende kraft.

METODEN ER OGSÅ VELEGNET TIL BØRN